MultiWaveOscillator |

 

 

 

 

 

 

De Vreugde van het Leven

We hebben als mensheid de top bereikt wat betreft het leven in individualiteit, zelfbehoud en gescheidenheid. Ten aanzien van individuele bewustwording en groei hebben we ons decennia lang kunnen bezighouden met zoektochten om te ontdekken wie we werkelijk zijn. Misschien herken je je in het aangaan van individuele therapieën en het volgen van spirituele workshops en cursussen met als doel jezelf beter te leren kennen en je te bevrijden van (karmisch) pijn en lijden.

Maar de evolutie gaat verder en op bepaalde punten vinden kwantum verschuivingen plaats die ons een nieuw tijdperk doen beginnen. Het tijdperk van gedeelde eenheid, waarin we groeien naar diepe verbinding met anderen en de natuur om ons heen. En waarin we de kracht vinden om ons leven samen te optimaliseren.

Golden Lightcenter is een initiatief van Lilian en Peter

Bewustwording en evolutie raken alle dimensies van ons bestaan.
Golden Lightcenter spreekt hierin tot de verbeelding door deze dimensies heen. Heel dichtbij laat het ons hart spreken. Op macro niveau staat het symbool voor het centrum van ons melkwegstelsel. Bewustzijn is de scheppende essentie van het universum - van het centrum van het heelal tot de kern van iedere cel.
Vele jaren hebben wij samenkomsten over bewustwording en spirituele groei georganiseerd in Maastricht. Voor een terugblik klik hier. In 2014 zijn we verhuisd naar Oirsbeek waar we korte tijd nog samenkomsten rondom Meditatie en Samen Tafelen hebben georganiseerd.

Tijd voor de Volgende Stap ..........